CXps 2019 - Schedule-at-a-Glance*

	L	Capability/Leadership	F Foundations	Tools of the Trade	Innovations & Trends	ROI of Client Experience	E Employee Experience and CX	C Client Savvy Session		
Monday, May 20, 2019	12:00 PM - 2:00 PM - 2:00 PM - 4:00 PM	Registration Open 12:00 PM - 5:00 PM Pre-function area	Connecting CX to Business Strategy Meeting Room 1 (4-hour Pre-Conference Workshop)							
	4:00 PM - 5:00 PM			Propel your CX Initiative with Low-hanging Fruit Meeting Room 4 (1-hour Pre-Conference Session)						
2	5:00 PM - 7:00 PM	Welcome Reception - The Damain Hotel Roottop Dai (2 Hours)								
	8:30 AM - 9:00 AM		General Session: Welcome (Location: Junior B&C / 30 minutes)							
	9:00 AM - 10:50 AM	Registration Open 8:30 AM - 12:15 PM Pre-function area	Building a CX Playbook Heather Denny Meeting Room 4 (2-hour Workshop)	Jump Start your CX Engine Brandi Hobbs Junior Ballroom A3 (2-hour Workshop)	Design Project Experience Ryan Suydam Meeting Room 1 (2-hour Workshop)	Creating PEAK Moments Jen Newman Meeting Room 3 (2-hour Workshop)	Engaging the Experience Economy Chandra Storrusten Junior Ballroom D3 (2-hour Workshop)	Stop Eating Your Leaders John Doehring Meeting Room 2 (2-hour Workshop)		
	10:50 AM - 11:15 AM		Break (25 minutes)							
21, 2019	11:15 AM - 12:15 PM			Priving CX in an Accounting Firm: A Case Study Timothy Keith-Introhive Mitch Reno-Rehmann Junior Ballroom A3 (1-hour Breakout)	Role of Branding <i>Tim Asimos</i> Junior Ballroom A1 + A2 (1-hour Breakout)	Client UX Business Model Eliot Wagonheim Junior D1 + D2 (1-hour Breakout)	Mergers & Acquisition Client Savvy Meeting Room 2 (1-hour Breakout)			
sday, May	12:15 PM - 1:30 PM		General Session: Keynote Speaker (Location: Junior B&C / 75 minutes)							
lesc	1:30 PM -		Break (15 minutes)							
Tue	1:45 PM - 3:45 PM	Registration Open 1:30 PM - 5:00 PM Pre-function area	Values & Culture: Are they Wowing your Clients? Ruth Lund Meeting Room 4 (2-hour Workshop)	F SME's CX Story: Pilot to Full Engagement Dan Roser Junior Ballroom A3 (2-hour Workshop)	TITLE: Pending Speaker Pending Junior Ballroom D3 (2-hour Workshop)	Empowering Your Doer- Sellers for Greater Success Kate Lucey Meeting Room 3 (2-hour Workshop)	Accelerate Sales through Delivery of Exceptional CX Deb Knupp Meeting Room 1 (2-hour Workshop)	E Engage Top Talent and Prevent Burnout Pete Atherton Meeting Room 2 (2-hour Workshop)		
	3:45 PM -		Break (15 minutes)							
	4:00 PM - 5:00 PM		General Session: Updates from Neumann Monson, MSA Professional Services, SCS Engineering (Location: Junior B&C / 1 hour)							
	5:00 PM - 7:00 PM	Networking Reception - Tobacco Road Sports Café								

	8:00 AM - 9:00 AM		General Session: Welcome / CX-cellence Award (Location: Junior B&C / 1 hour)							
	9:00 AM -		Break (15 minutes)							
, 2019	9:15 AM - 10:15 AM	Registration Open 8:00 AM - 11:45 AM Pre-function area	Client Lifetime Value Blake Godwin / Brad Porterfield Junior A1 + A2 (1-hour Breakout)				The Cycle of Feedback Lee Jordan / Gate Meeting Room 2 (1-hour Breakout)	Culture, Culture, Culture Steven Keith Meeting Room 3 (1-hour Breakout)		
, 22,	10:15 AM -			Break (30 minutes)						
Мау	10:45 AM									
Wednesday, N	10:45 AM - 11:45 AM		C Mo	vate a Promoter Client Savvy eeting Room 1 hour Breakout)		Creating Energy to Lead Becky Jacobs Junior D1 + D2 (1-hour Breakout)		Strong Organizational Design = CX + EX Andrea Maciejewski / Deb Knupp Junior A1 + A2 (1-hour Breakout)		
We	11:45 AM - 1:30 PM		General Session: <i>Pending</i> (Location: Junior B&C / 1.5 hour)							
	1:30 PM - 2:00 PM	Registration Open 1:30 PM - 2:00 PM Prefunction area	Thank you for being part of the CXps 2019 Community							

^{*} Meeting rooms tentative